COVID-19 praca BWM

Biuro Współpracy Międzynarodowej UWr nie przyjmuje interesantów. 📌Wszelkie sprawy należy załatwiać za pośrednictwem poczty elektronicznej. Na wszystkie wiadomości będziemy odpowiadać na bieżąco. W BWM prowadzony jest dyżur codziennie (od poniedziałku do piątku) w godzinach 9.00-14.00. Wszystkie połączenia telefoniczne prosimy kierować na numer 71 375 2703. Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za zrozumienie. ☑️ 

COVID-19 Studenci UWr aktualnie przebywający na wymianach międzynarodowych

Drodzy Studenci,

w związku z wyjątkową sytuacją, jakiej wszyscy doświadczamy informujemy, że jeśli rozważacie powrót do Polski, to bardzo prosimy o kontakt z koordynatorem programu Erasmus+ oraz BWM w formie e-maila. Proszę również pamiętać, że trzeba "wpisać się" na aktualny semestr studiów na UWr - w tej sprawie należy skontaktować się z Dziekanatem również przez e-mail. 

Większość uczelni zagranicznych oferuje studentom zajęcia zdalne, dlatego też zachęcamy do dokładnego rozważenia, co jest dla Was bardziej korzystne.

Test 2

Oikos Winter School 2020 “Work in Progress – Development of Work & its Global Consequences” 

This year’s conference will be about the topic “Work in Progress – Development of Work & its Global Consequences” and take place between the 15th and 22nd of March 2020 at the University of Witten/Herdecke. Focus of the conference will be the global challenges and chances which occur within the development of work. 

Test

Poszukujemy studentów i absolwentów, którzy chcą zdobyć praktyczne doświadczenie w branży spożywczej, by zaoferować im 3-6-miesięczny płatny, zagraniczny staż w topowych firmach z sektora rolno-spożywczego.

DLA KOGO: magistranci, doktoranci, studenci studiów podyplomowych, absolwenci max. 2 lata po ukończeniu studiów